KRITIS * KREATIF * INOVATIF

Membentuk Minda, Membelai Jiwa

Dr. Nor Anita Megat Mohd. Nordin 

Pengarah Awal

Membentuk anak kritis, kreatif & inovatif - Kaedah belajar yang mudah, cepat & ceria 


Alangkah bahagianya jika ramai ibu bapa beratur panjang untuk mendaftar anak masuk ke tadika kita

TAWARAN MENARIK UNTUK TADIKA

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera,Tuan / Puan yang dihormati,Menjadi tadika pilihan para ibu bapa bukanlah mudah untuk dicapai. Pelbagai sumber kekuatan perlu ada : sifat dan kualiti guru, program pendidikan yang hebat dan penerimaan baik daripada ibu bapa.Juga penting ialah bahan-bahan pendidikan yang berkualiti.Kami bersyukur kerana berpeluang bekerjasama dengan pelbagai pihak dalam penerbitan dan pelatihan bidang pendidikan awal sejak tahun 1996 lagi. Berikut ialah bahan-bahan pendidikan awal yang mampu meningkatkan daya saing tadika anda untuk menjadi pilihan para ibu bapa:

Manfaat Berpanjangan untuk Tadika Anda

Buku Aktiviti Prasekolah KSPK, Majalah Awal dan pakej-pakej Pendidikan Awal Berkaedah merupakan pilihan bagi melengkapkan kekuatan dan meningkatkan daya saing tadika. Bahan-bahan pendidikan yang berkualiti akan mampu menarik minat lebih ramai ibu bapa untuk mendaftar anak di tadika anda. Setiap bahan pendidikan disusun agar proses pengajaran dan pembelajaran menjadi mudah, cepat dan ceria. Sokongan berterusan dalam bentuk panduan mengajar, kursus secara online dan offline turut disediakan.

Kursus STEM 

oleh: Prof. Emeritus Dato’ Dr.Aminah Ayob

Kursus Marilah Bercerita 

oleh: Mama Tok 

Bersama-sama Cikgu Shamizan Shafea Jurulatih Utama Bhgn PraSekolah Kebangsaan 

Sampel Digital

Imbas dengan telefon pintar anda pada kod QR di sebelah dan teliti sampel digital buku-buku aktiviti, Majalah Awal dan kaedah-kaedah yang ditawarkan. Layari www.awal.my untuk maklumat lanjut.

Tawaran Istimewa

Hanya dengan mengisi kad jawapan dan poskan kepada kami atau WhatsApp ke nombor 011-3516 3526 sebelum 31 Oktober 2018 untuk melayakkan anda mendapat tawaran berikut (tanpa perlu membuat tempahan lagi):

  • Diskaun 40% untuk buku-buku aktiviti yang ditawarkan. Diskaun 40% ini adalah sah untuk tempahan yang dibuat sebelum 30 Oktober 2018.

  • Akses Spesial - Khas untuk pendidik pelbagai bahan pendidikan seperti video, audio, panduan & tips mengajar di www.awal.my

  • Baucar Diskaun Kursus yang bernilai RM45 bagi pembelian minimum RM250 (sebelum diskaun).

Sebarang maklumat lanjut , sila hubungi pegawai kami di talian 03-61868440 atau whatsapp ke 011-3516 3526.Sekian, terima kasih. Wassalam.

Yang benar,

Dr Nor Anita M. M. Nordin 

Pengarah Awal

Dapatkan maklumat dan keterangan dengan Whatsapp ke nombor

011-3516 3526

Hubungi Pn. Linda Pengurus Jualan

019-242 9737

Tunjukkan Minat Anda dan Menangi Cabutan Bertuah