Mencari Bahan Pendidikan Awal Kanak-kanak Berkualiti untuk Tadika Anda?

MUDAH, CERIA & BERKESAN!

"AWAL adalah satu wadah untuk memartabatkan ilmu-ilmu dalam Pendidikan Awal Kanak-kanak, Keibubapaan, Kesihatan & Pendidikan Islamika di Nusantara."

Dr. Nor Anita binti Megat Mohd Nordin, Pengarah Penerbitan Awal


PEMENANG ANUGERAH

RAKAN STRATEGIK AWALBIZ

Kelebihan-kelebihan yang anda boleh nikmati sekarang!

Lebih 800 Tadika sudah bersama kami sejak tahun 2000!

APA KATA RAKAN KAMI?

SANGAT SESUAI UTK HOMESCHOOLING!


"Saya mempunyai anak yg berumur 4 & 6 thn. Bahan2 dlm Pakej ini lengkap kerana merangkumi semua subjek dari bahasa, maths, sains, ilmu islam & juga art & craft! Sangat sesuai utk homeschooling semasa PKB ni. Buku menarik, full colour & aktiviti pelbagai. Anak saya suka. Yang 6 thn tu pun boleh guna buku utk 5 thn sbg revision. Highly recommended."


Umi Kalsom - Pakej Jumbo Buku Latihan Prasekolah - eniaga.awal.my

"Saya suka video MUDAHNYA ANAK MEMBACA BAHASA MELAYU yang menggunakan buku CEPAT BACA. Kaedah fonik dan kata kunci membantu murid supaya cepat ingat serta mudah mengecam perkataan dan seterusnya cepat membaca."


Puan Hadibah, Tadika Cilik Bistari - www.awal.school.com

JAWI MADE EASY


"Terdapat 21 item dalam pakej Jawi ini - buku teks & latihan yg bertahap lengkap dgn panduan utk pendidik di hujung muka surat. Pendekatan yg mudah dgn gambar yg menarik. Buku bacaan tambahan pula sangat membantu & ada juga buku cerita dwitulisan dlm tulisan jawai & rumi. Ilustrasi lain daripada yg lain & jalan cerita yg tidak membosankan."


HANIS - Pakej Jumbo Bacalah Jawi - eniaga.awal.my