PBAKL2022 Akan Tamat 3 Hari Lagi! Jom Ke Booth Awal & Dapatkan Buku Terkini & Promosi Sehingga 30%!

Pelbagai pilihan buku-buku kaedah cepat membaca, latihan dan bacaan untuk anak-anak prasekolah dan juga buku-buku pendidikan Islam tahap 1 dan 2 sekolah rendah.

TAWARAN MENARIK

AWAL di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur

TAWARAN MENARIK

AWAL di Shopee

BUKU BAHARU

Siri Sains Awal Prasekolah

Bawa si Manja Mengembara ke Alam Pembelajaran Sains Awal Bersama Siri Sains Awal Korea.


Jom mulakan pengembaraan anak dengan cerita menarik yang berkait dengan tema sains yang terpilih. Anak akan menerokai tema sains itu melalui pelbagai maklumat dalam bentuk yang ceria dan menghiburkan. Kemudian, kefahaman anak disusun melalui aktiviti ceria yang memadukan pelbagai kemahiran komunikasi, hubungan sosial serta kemahiran seni dan kraf. Di akhir pengembaraan, anak boleh membuat latihan sebagai pengukuhan dan juga rumusan kepada pembelajaran. 

BUKU BAHARU

Matematik Awal Prasekolah

Pakej Matematik Awal Prasekolah menggunakan pendekatan “belajar melalui pengalaman”. Pakej ini disusun untuk memudahkan anak-anak memahami konsep matematik dan sedar bahawa matematik itu penting dalam kehidupan harian mereka. Setiap pelajaran disusun melalui permainan dan aktiviti secara hands-on yang menyeronokkan dan bermakna. Anak akan lebih ceria dan teruja membuat aktiviti dalam buku ini.

AWAL PRASEKOLAH

Kritis, Kreatif & Inovatif